Roaric is een zelfstandige coach en daarnaast ook de eigenaar van de R2W group waar de succesvolle re-integratiebureaus Return2Work en Recovered2work onder vallen. Hij is initieel met zijn organisatie gestart omdat hij graag het verschil wil maken in het leven van zijn cliënten die weer op een goede manier aan het werk willen. 

Roaric is een gepassioneerde trainer/coach met meer dan 20 jaar ervaring met het coachen en trainen van groepen en individuen. Tijdens de re-integratietrajecten kreeg hij regelmatig te horen dat mensen lang moesten wachten voor zij terecht konden bij de reguliere GGZ instellingen om hulp te krijgen bij uiteenlopende klachten zoals depressies, angsten, burn out of ptss. 


Dit heeft hem doen besluiten om een alternatief te bieden voor mensen die moeten wachten op hulp of op een andere manier met hun problemen aan de slag willen. Hij heeft een specifieke mix ontwikkeld van al bestaand methodes, waarvan hij merkte dat ze het snelst een duurzaam resultaat opleverde.

Een groot deel van de cliënten geeft aan dat ze door zijn begeleiding snel klachtenvrij werden.

 

De kracht van de door Roaric doorontwikkelde methodieken kenmerkt zich door een combinatie van interventietechnieken die elkaar versterken. 

Roaric is een gemotiveerd en zeer positief ingesteld persoon. Het enthousiasme waarmee Roaric elke nieuwe dag tegemoet lacht zorgt ervoor dat mensen in zijn omgeving ook gemotiveerd raken om aan de slag te gaan. Dit is dan ook één van zijn sterke kanten: niet bij de pakken neer zitten, maar altijd, met een lach op je gezicht, naar het positieve blijven kijken.