Dank je wel Roaric! Door mijn burn-out klachten was ik al een tijdje werkeloos. Bij hem vond ik de juiste begeleiding en steun die ik nodig had. Heel bijzonder om te ervaren wat de oefeningen die hij doet heeft gedaan met mij en hoe snel het beter ging. Nu voel ik me aanzienlijk sterker en veerkrachtiger. Ik ben nu instaat om de juiste balans te vinden tussen werk en privé.


Jeroen.

Ik vond het knap van Roaric dat hij  iets kun halen uit mijn spraakwaterval en dat ook gelijk van hem terug kreeg op een manier die bij mij binnen kwam. Na vijf sessies met Roaric voel ik me nu een stuk beter en mijn depressieve klachten en angsten zijn gelukkig weg.  

Hij gebruikte een combinatie van therapievormen die ontzettend helpend waren. Door zijn empathie en deskundigheid was het een veilige omgeving waarin ik mijn gevoelens kon delen en daar direct handvatten bij kreeg!

Danielle.

 Zijn combinatie van therapie en NLP oefeningen creëerde een veilige omgeving voor mijn genezingsproces. Helemaal weg zal mijn PTSS nooit zijn denk ik, maar het is nu goed draagbaar en voel me sterker dan ooit tevoren. Ik ben Roaric zeer dankbaar voor zijn bijdrage aan mijn herstel.

Marloes.


Heel fijn dat hij meteen bij de start duidelijke doelen stelde en het pad uitstippelde wat we zouden gaan bewandelen. Hij heeft humor en dat hielp mij om het betrekkelijke van alles in te zien. Heel helpend!